×
VERGELIJKEN

Samsonite Securipak Laptop Backpack 15.6'' deep forest camo

0 Ratings & 0 Beoordelingen

Samsonite Securipak Laptop Backpack 15.6'' deep forest camo

0 Ratings & 0 Beoordelingen

Niet op voorraad - SKU: 128822.4631

€ 109,00
Kleur
Black Steel
Formaat
44 x 30 x 16 cm
Specificaties
Formaat 44 x 30 x 16 cm
Gelegenheid Dagelijks gebruik
Volume 17 L
Sluiting Ritssluiting
Scherm grootte 15.6" / 39.6 CM
RFID Block Ja
Weight 0.7 kg
Made in Europe Yes
Pocket Organizer No
Merk Samsonite
Model Backpack
Kleur Deep Forest Camo
Collectie Securipak
Materiaal 100% Recycled PET
Omschrijving
Samsonites nieuwe anti-diefstal collectie Securipak combineert het comfort van een urban rugzak met diverse veiligheidsfuncties.
 
De nieuwe Securipak anti diefstal laptop rugzak van Samsonite beschikt over een hoofdcompartiment met een verborgen ritssluiting. Het hoofdcompartiment is uitsluitend via de achterzijde te openen waardoor al je spullen extra veilig zijn opgeborgen. Deze rugzak is gemaakt van snijbestendig materiaal waarin 11 plastic flessen zijn verwerkt. Deze rugzak is niet alleen veilig maar ook nog eens duurzaam! 
 
Het hoofdcompartiment is uitgerust met een 15.6'' gewatteerd laptop-en 10.1'' tabletvak. Daarnaast is deze rugzak voorzien van een USB-poort waardoor je apparaten onderweg opgeladen kunnen worden. Om het plaatje compleet te maken beschikt de Securipak over een volledig uitgerust organisatiepaneel, een reflecterende band zodat je ook in het donker opvalt en diverse insteekvakken om kleine spullen op te bergen, waaronder een vak met RFID bescherming om Skimming te voorkomen. Optimaal comfort is gegarandeerd dankzij het gewatteerde rugpaneel en comfortabele schouderbanden. Met behulp van de Smart Sleeve op de achterzijde is de rugzak makkelijk te bevestigen aan de trekstang van een koffer.
 

Beoordelingen & Recenties

0

0 Recenties

5 stars
0
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 stars
0

Heeft u dit product geprobeerd?

Schrijf recentie